VERZWARINGSKUSSEN

Als jij te maken hebt met een kind dat snel overprikkeld is en daarom moeilijk stil kan zitten, is een verzwaringskussen een ideale oplossing. Het is een verzwaard schootkussen dat door het gewicht een diepe druk geeft, hierdoor voelt het alsof je wordt geknuffeld. Door deze druk kan je beter tot rust komen en kunnen kinderen zich beter concentreren op school of thuis. De druk zorgt ervoor dat je minder ‘geraakt’ wordt door binnenkomende prikkels. Kinderen zullen daarnaast lekkerder in hun vel zitten en veel meer uitgerust zijn, het helpt goed om te kunnen kalmeren. Bij Verzwaringsdekens voor rust kan je terecht voor deze effectieve kussens, waarmee jouw kind de kalmte in zijn/haar lichaam zal hervinden.

Verzwaringskussen voor kinderen

Kinderen kunnen het kussen bijvoorbeeld op school gebruiken, dit voorkomt onrust in de klas en zorgt ervoor dat ze minder worden afgeleid. Het kind zal veel rustiger aan zijn of haar tafeltje blijven zitten en zich daardoor ook beter kunnen concentreren. Ook tijdens overige activiteiten, zoals een autorit, een spelletje of gewoon aan tafel zal het kind veel rustiger zijn met behulp van het verzwaringskussen.

Een verzwaringskussen kopen van Verzwaringsdekens voor rust

Bij ons kan je diverse verzwaringskussens kopen. Je hebt de keuze uit een kussen met een effen kleur of met een printkleur. Het kussen wordt gevuld met grind en is van 100% katoen. Het kussen weegt circa 2 kilo. De prijs van de kussen is 37,50 euro. 

Een verzwaringskussen iets voor jou? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-25431980 of via het e-mail. Wij staan je graag zo snel mogelijk te woord om je verder te helpen.