SLAAPTUNNEL

Net als een verzwaringsdeken zorgt een slaaptunnel voor een diepe druk. Als je kind last heeft van slaapproblemen is dit een ideale oplossing. De tunnel geeft je kind een veilig en beschermd gevoel, hierdoor kan hij of zij beter in slaap vallen en sneller ontspannen. Voor sommige kinderen is een verzwaringsdeken niet prettig, dan is de slaaptunnel een goede oplossing. Bij Verzwaringsdekens voor rust kan je een slaaptunnel aanschaffen.

Waarom een slaaptunnel voor je kind?

Kinderen die overprikkeld zijn worden dankzij de druk die de slaaptunnel geeft rustiger. Een verzwaringsdeken zorgt voor meer druk, dit kan echter voor sommige kinderen teveel zijn. Hierdoor wordt toch het gevoel van geborgenheid ervaren. De tunnel zorgt ervoor dat kinderen nog een beetje kunnen bewegen, dit is ideaal voor kinderen die nog wel wat prikkels nodig hebben of dit fijn vinden. Een slaaptunnel is ook handig om mee te nemen op vakantie. De slaaptunnel kan ook in combinatie met een verzwaringsdeken worden gebruikt. De tunnels kunnen worden gebruikt door kinderen van 2 tot en met 14 jaar.

Een slaaptunnel gebruiken

Een slaaptunnel is geschikt voor een ledikant, eenpersoonsbed of een peuterbedje. De tunnel wordt onder een deken of dekbed gebruikt. De tunnel gaat als een soort sok om een matras heen. Je kan ervoor kiezen om de onderkant van de tunnel open te laten, op deze manier kan je hem makkelijker over het bed schuiven. De tunnel is wat smaller dan het matras.

Neem contact met ons op

Een slaaptunnel biedt vele voordelen voor kinderen. Geef je kind een beschermd en veilig gevoel zodat hij of zij makkelijker in slaap kan komen. Heb je interesse in een slaaptunnel voor jouw kind? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-25431980 of via het e-mail. Wij staan je graag zo snel mogelijk te woord om je verder te helpen.